Caresse HR Koudschuim 620 Split-topper 200x200 -35%
Caresse
€ 539,00 € 349,00

Met een Caresse topmatras ligt u nóg zachter en comfortabeler. Een topper verbetert de ondersteuning van het matras waardoor u minder drukpunten ervaart. Een topper bedekt en beschermt uw matras en overbrugt op een elegante manier de gleuf tussen twee losse matrassen.

PROFITEER NU VAN 50% KORTING!!! VAN €539 NU VOOR €349
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR 

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Caresse
Aantal:
Product: Caresse HR Koudschuim 620 Split-topper 200x200 -35% are being added to cart ...
x
x
Product: Caresse HR Koudschuim 620 Split-topper 200x200 -35% was added to cart.

Caresse HR Koudschuim 620 Split-topper 200x200 -35%

De Caresse Koudschuim Split-topper heeft een hoogte van 7 cm en draagt bij aan een prettig en comfortabel ligcomfort. De Caresse HR-Koudschuim 7 cm Split-Topper heeft afdeklagen van zuivere wol en katoen, dat zorgt voor een perfecte vochtopname en ventilatie. In combinatie met het koudschuim heeft u de garantie van een perfecte ondersteuning en ligcomfort. Deze Caresse HR-Koudschuim 7 cm Split-Topper vergroot uw comfort en draagt bij aan een goede gewichtsverdeling. De topper is voorzien van een praktische split in het midden. Hierdoor kunt u uw elektrische boxsprings onafhankelijk van elkaar verstellen.

PROFITEER NU VAN 35% KORTING!!! VAN €539 NU VOOR €349
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR 

Eigenschappen Showroom Model:
maat: 200x200
aantal: 1 stuk uit voorraad leverbaar

Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar
Tijk wasbaar Nee
Topper hoogte 7 cm

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.