Caresse Koudschuim 825 Topper 100x210 (set 2 st.) Sale -50%
Caresse
€ 698,00 € 349,00

PROFITEER NU VAN 30% KORTING!!! VAN €698 NU VOOR €349
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR 

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Caresse
Aantal:
Product: Caresse Koudschuim 825 Topper 100x210 (set 2 st.) Sale -50% are being added to cart ...
x
x
Product: Caresse Koudschuim 825 Topper 100x210 (set 2 st.) Sale -50% was added to cart.

Caresse Koudschuim 825 Topper 100x210 Showroom Sale -50% set 2 stuks

De Caresse Koudschuim topper heeft een hoogte van maar liefst 10 cm en draagt bij aan een prettig en comfortabel ligcomfort. De Caresse HR-Koudschuim 10 cm Topper heeft een doorstikking van 300 gr/m2 hollowfiber, een materiaal dat bij draagt aan een zeer goede vochtopname en ventilatie. In combinatie met het koudschuim heeft u de garantie van een perfecte ondersteuning en ligcomfort. Deze Caresse HR-Koudschuim 10 cm Topper vergroot uw comfort en draagt bij aan een goede gewichtsverdeling. Daarnaast is de topper voorzien van een anti allergische tijk en verlengt u de levensduur van het matras.

PROFITEER NU VAN 50% KORTING!!! VAN €698 NU VOOR €349
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR 

Eigenschappen:
Afmeting: 100x210
Aantal: set 2 stuks

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.