Caresse Comfortschuim 520 Split-Topper 140x200 -50%
Caresse
€ 259,00 € 129,00
Met een Caresse topmatras ligt u nóg zachter en comfortabeler. Een topper verbetert de ondersteuning van het matras waardoor u minder drukpunten ervaart. Een topper bedekt en beschermt uw matras en overbrugt op een elegante manier de gleuf tussen twee losse matrassen.
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Caresse
Aantal:
Product: Caresse Comfortschuim 520 Split-Topper 140x200 -50% are being added to cart ...
x
x
Product: Caresse Comfortschuim 520 Split-Topper 140x200 -50% was added to cart.

Caresse Comfortschuim 520 Split-Topper 140x200 -50%

De Caresse Comfortschuim Split-topper heeft een hoogte van 5 cm en draagt bij aan een prettig en comfortabel ligcomfort. De kern is gemaakt van anti-allergisch comfortschuim. De hoes is gemaakt van een elastisch dubbeldoek en met 200 gr/m2 climavezel doorgestikt. De border is voorzien van 3-D ventilatieband. Deze Caresse Comfortschuim 5 cm Split-Topper zorgt voor extra ligcomfort en drukvermindering tevens verlengd deze de levensduur van uw matras. De topper is voorzien van een handige split in het midden zodat u beide elektrische bedhelften onafhankelijk van elkaar kunt verstellen.

Eigenschappen Showroom Model:
maat: 140x200
aantal: 1 stuk uit voorraad leverbaar
opmerking: wegens foutieve bestelling, nieuw in de verpakking

Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar
Tijk wasbaar Nee
Topper hoogte 5 cm

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.