Eastborn elektrische boxsprings

Sorteer op
 1. Eastborn Ruby Boxspring Sale
  Eastborn Ruby Boxspring
  Direct uit voorraad leverbaar in de maat 180x200
  Ruime keuze uit toppers en matrassen
  Kwaliteitsproduct geproduceerd in Nederland
  € 2.295,00 € 1.995,00
Sorteer op

Elektrische boxspring kopen bij Nachtrust

Een elektrische boxspring is een investering in een goede nachtrust maar ook een gezond leven vol energie. Een verstelbaar bed draagt bij aan slaapcomfort tijdens uw slaap maar ook als u wakker bent. Tijdens de nachtrust kan een boxspring elektrisch praktisch zijn aangezien het de mogelijkheid biedt om het bed aan te passen naar uw persoonlijke slaapvoorkeuren. Door het beengedeelte in te stellen, verbetert u de bloedsomloop naar de benen maar ook bij verkoudheid kan het fijn zijn om het rug gedeelte licht te verstellen voor meer lucht. Met de bijgeleverde afstandsbediening, die vaak draadloos is, stelt u moeiteloos de elektrische boxspring in de gewenste ligstand om zo heerlijk ontspannen tv te kijken of een boek te lezen in bed. Elektrische verstelling kan ook een zetje in de rug geven bij het opstaan, maar ook maakt het het stofzuigen onder het bed eenvoudiger.

Voordelen van een elektrische boxspring

De belangrijkste voordelen van een elektrische boxspring op een rijtje:

1. Verhogen van het ligcomfort en makkelijk bij lezen boek en tv kijken.

2. Verstelbaar in de gewenste slaappositie.

3. Een gevoel van maximale ontspanning door het verstellen van het beengedeelte.

4. Een elektrische boxspring vereenvoudigd het opstaan en geeft het zetje in de rug dat opstaan makkelijker maakt.

5. Praktisch bij het opmaken van het bed.

Boxspring elektrisch met verschillende verstelbare opties

Een boxspring elektrisch wordt over het algemeen geleverd met 1 type motor. Dit is een 2-motorige verstelling waarbij je het rug gedeelte- en beengedeelte kunt verstellen met slechts een druk op de knop. Iedere afstandsbediening heeft 3 opties voor de verstelling waarbij u de keus heeft voor omhoog en omlaag. De eerste optie is het apart verstellen van het rug gedeelte. De tweede optie is het apart verstellen van het beengedeelte. De derde optie is het tegelijk verstellen van zowel het rug- en beengedeelte. Naast een 2-motorige verstelling bestaat er ook een 3-motorige verstelling, waarbij naast het been- en rug gedeelte ook het hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze afstandsbediening. Dit is een handige optie als u het laatste nieuws op de tablet in bed leest of tv kijkt. Wilt u nóg meer comfort naast elektrische verstelling? Dan behoort tegenwoordig ook een massagefunctie tot de mogelijkheden. Deze massagestand heeft verschillende niveaus die u zelf kunt instellen in duur en intensiteit.

Boxspring advies nodig?

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over een boxspring elektrisch? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag bij het maken van de juiste keus.