BALR. Bed
BALR.
€ 3.551,00

Het BALR. Bed zorgt dat je het maximale uit het belangrijkste deel van je dag haalt. Dit bed, gemaakt van hoogwaardig materiaal en met de laatste technologieën voor een comfortabele nachtrust, brengt het leven van een BALR. naar de slaapkamer. Het in het oog springende hoofdbord heeft het iconische hexagonpatroon en het matras zorgt voor een ongeëvenaarde nachtrust.

Levertijd: 3 - 4 weken

BALR.
Product: BALR. Bed are being added to cart ...
x
x
Product: BALR. Bed was added to cart.

Slaap als een BALR. in het premium BALR. Bed. Dit bed is gemaakt met oog voor detail en kwaliteit en biedt een geweldig ligcomfort. De boxspring heeft 275 pocketveren per vierkante meter en is gemaakt van massief dennenhout. Dit draagt bij aan een duurzame constructie en stabiel comfort. De boxspring is bedekt met 3 centimeter koudschuim voor een heerlijk comfort. Het matras heeft een antislip onderkant en 300 pocketveren per vierkante meter, voor een nog betere nachtrust. Het bed heeft een interne Topper HR60 koudschuim met smart cell-buitenkant. De smart cell-techniek zorgt voor je immuunsysteem dankzij de antibacteriële capaciteiten en huidvriendelijkheid.

Het BALR. bed is ook verkrijgbaar in een elektrische variant waarbij je het hoofd en voeteneinde onafhankelijk van elkaar kunt verstellen.

Stel jouw BALR. Boxspring geheel zelf samen bij NACHTRUST. Maak de keuze voor de afmeting en hoofdbord breedte passend bij jouw stijl. Optioneel kies je voor bijpassende nachtkastjes. 

Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Boxspring frame Hardhout
Boxspring hoogte 30 cm
Boxspring kern 7-Zone Pocketvering
Boxspring verstelbaarheid Optioneel: 2- Motorig verstelbaar
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Hoofdbord Hoofdbord met hexagondetails
Lighoogte 77 cm
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Matras hoogte 20 cm
Matras kern 7-zone pocketvering
Montage Gratis montage
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Potenset Standaard potenset
Topper hoogte 12 cm
Topper kern Comfortschuim

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.