Avek Wing Vouwbed

Avek
€ 495,00
Het Avek vouwbed Wing is zeer geschikt voor logés. Met handige wieltjes heeft u het vouwbed zo klaargezet en weer opgeborgen. Uw gasten worden uitgerust wakker door het comfortabele schuimmatras en de ventilerende spiraalbodem.
Levertijd: 2 - 4 weken
Avek
Aantal:
Product: Avek Wing Vouwbed are being added to cart ...
x
x
Product: Avek Wing Vouwbed was added to cart.

Avek Wing Vouwbed

Comfortabel, ruimtebesparend en aantrekkelijk geprijsd. Vouwbed Wing is de ideale oplossing voor logés. Geen gasten? In een handomdraai vouwt u Wing op. Dankzij de wieltjes bergt u makkelijk en snel het bed op waar u maar wilt. De afmeting is 80x200 cm en de lighoogte is 37 cm.

De Avek Wing wordt standaard geleverd met een schuimmatras van 10 centimeter. In combinatie met de dwarsgespannen spiraalbodem zorgt dit ervoor dat het een goed ventilerend slaapcomfort biedt. De Wing is een comfortabel en compact vouwbed van 80 cm breed, voor een aantrekkelijke prijs.

Bodem Inclusief
Onderhoud Afnemen met een vochtig doekje
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Product USP 2 Eenvoudig klaar te zetten en op te ruimen
Product USP 1 Ruimtebesparende oplossing voor logés
Product USP 3 Zeer duurzaam door de dwarsgespannen spiraalbodem

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.