Avek Noflik HR 50 Optifoam Split-Topper

Avek
€ 1.045,00

De Toppers van Avek geven dat beetje extra comfort aan uw bed! De Avek topper met een kern gemaakt van Optifoam hr Koudschuim is voorzien van een 100% anti allergene afritsbare tijk.

Levertijd: 2 - 4 weken
Avek
Product: Avek Noflik HR 50 Optifoam Split-Topper are being added to cart ...
x
x
Product: Avek Noflik HR 50 Optifoam Split-Topper was added to cart.

Avek Noflik HR 50 Optifoam Split-Topper

De Avek topmatrassen kunnen perfect gecombineerd worden met elk type matras. Wanneer u kiest voor een gestoffeerd matras, hoeft u alleen het topmatras nog op te maken! Vaak kan de comfort topper ook toegepast worden op uw eigen matras. Dit kan fijn zijn als uw eerder aangekochte matrassen te hard zijn, of u de overgang tussen 2 matrassen vervelend vindt. Alle tijken van Avek zijn afritsbaar en chemisch reinigbaar en 100% allergeen.

De Noflik HR 50 OptiFoam topper geeft een steviger comfort en zorgt voor een goede ventilatie. De hoogte van de topper is ca. 12 cm.

Deze comfort split-topper is speciaal gemaakt voor elektrisch verstelbare boxsprings. Door de handige inkeping in het midden van de topper kunt u beide bedhelften onafhankelijk van elkaar verstellen, zonder dat de partner hiervan last ondervindt.

Waarom kiezen voor een Avek Optifoam Split-Topper?

 • Met een topmatras kiest u voor extra zacht comfort en goede ventilatie
 • Een topmatras dekt twee losse matrassen af waardoor het een geheel wordt
 • Een topmatras beschermt de echte matras, waardoor deze nog wat langer meegaat
Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Tijk wasbaar Ja
Topper hoogte ca. 12 cm
Product USP 3 Geschikt voor een verstelbare bedbodem
Product USP 2 Comfortlaag: Koudschuim
Product USP 1 Hoogte: 12 cm

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.