Auping Vivo Visco Matras

Auping
€ 1.595,00 € 1.355,75

Hoogte: 24 cm 
Comfortlaag: Visco Activ 
Zones: 5 comfortzones 

Levertijd: 2 - 3 weken
Auping
Product: Auping Vivo Visco Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Vivo Visco Matras was added to cart.

Auping Vivo Visco Matras

Het Auping Vivo Visco Matras hoort absoluut bij de allerbeste matrassen in de markt. De kern is voorzien van honderden DPPS veren, afzonderlijk verpakt in hoesjes. Deze pockets kunnen los van elkaar bewegen, en daardoor prima geschikt voor een verstelbare matrasdrager (lattenbodem, spiraalbodem en boxspring). Het Auping Vivo Visco matras is voorzien van 5 comfort-zones, met speciaal visco-elastisch schuim in de schouderzone en visco-elastisch schuim in de heupzone wat ervoor zorgt dat zowel uw schouder en uw heup perfect in het matras zakt. Dit in combinatie met de visco-elastische comfortlaag zorgt voor ultime drukverlaging.

Wat een Auping matras uniek maakt is dat u de matras niet hoeft te keren. U kunt kiezen uit 4 hardheden: soft, medium, firm en extra firm.


Waarom kiezen voor een Auping Vivo Visco Matras

 • Dubbele ondersteunende schouderzone
 • 5 Comfortzones én aparte heupzone
 • Visco Activ Comfortlaag voor een uitstekende drukverlaging
 • Afritsbare wasbare tijk (Breeze)
 • Als best getest door de consumentenbond van mei 2013 t/m Mei 2016
 • 5 jaar garantie
Matras hardheid Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg) of Extra Firm (boven de 100 kg)
Matras kern 5 zones met 14 cm hoge DPPS pocketveren plus Visco schouderzone. Drukverdeler van 2cm 3D-breisel met flexibele schouder- en heupzone
Matras afdeklaag Keuze uit Vita Talalay Origins® (meest gekozen) of Visco Activ comfortlaag
Aantal comfortzones 5
Tijk afritsbaar Ja
Tijk wasbaar Ja op 60° wasbaar
Anti-allergisch De breeze tijk is vrij van wol. De nature tijk bevat wol. De comfortlaag is verkrijgbaar met Visco Activ in plaats van Vita Talalay Origins® latex
Ventilatie Zeer goed
Handvatten Ja
Maximale belasting Belastbaar tot 140 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar productgarantie en 90 dagen omruilgarantie op de matrashardheid
Product USP 1 Hoogte: 24 cm
Product USP 2 Comfortlaag: Visco Activ
Product USP 3 Zones: 5 comfortzones

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.