Auping Vivo Matras

Auping
€ 1.595,00

Hoogte: 24 cm
Comfortlaag: Vita Talalay Origins® duurzame natuurlatex
Zones: 5 comfortzones 
Het best geteste matras volgens de Consumentenbond

Levertijd: 2 - 3 weken
Auping
Product: Auping Vivo Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Vivo Matras was added to cart.

Auping Vivo Matras

De Vivo is een absoluut kwaliteitsmatras, verfijnd tot in detail. Deze matras heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone en een aparte heupzone. Door het gebruik van hoogwaardig natuurlatex voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. De Vivo matras werkt lichaamstemperatuur regulerend, zo blijft u op een prettige temperatuur en haalt u het maximale uit uw slaap.

Het Auping Vivo Matras hoort absoluut bij de allerbeste matrassen in de markt. De kern is voorzien van honderden DPPS veren, afzonderlijk verpakt in hoesjes. Deze pockets kunnen los van elkaar bewegen, en daardoor prima geschikt voor een verstelbare matrasdrager (lattenbodem, spiraalbodem en boxspring) De tempratuur-regulerende comfortlaag van Vita Talalay Origins® duurzame natuurlatex in combinatie met 3D breisel zorgt voor een duurzaam en absoluut de best ventilerende matras.

Het Auping Vivo matras is voorzien van 5 comfort-zones, met speciaal visco-elastisch schuim in de schouderzone en visco-elastisch schuim in de heupzone wat ervoor zorgt dat zowel uw schouder en uw heup perfect in het matras zakt. Wat het Auping Vivo matras uniek maakt is dat u de matras niet hoeft te keren. U kunt kiezen uit 4 hardheden, soft, medium, firm en extra firm.

Waarom kiezen voor een Auping Vivo Matras

 • Dubbele ondersteunende schouderzone
 • 5 Comfortzones én aparte heupzone
 • Comfortlaag: Vita Talalay Origins® duurzame natuurlatex
 • Afritsbare wasbare tijk (Breeze)
 • Als best getest door de consumentenbond van mei 2013 t/m Mei 2016
 • 5 jaar garantie
Matras hardheid Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg) of Extra Firm (boven de 100 kg)
Matras kern 5 zones met 14 cm hoge DPPS pocketveren plus Visco schouderzone. Drukverdeler van 2cm 3D-breisel met flexibele schouder- en heupzone
Matras afdeklaag Keuze uit Vita Talalay Origins® (meest gekozen) of Visco Activ comfortlaag
Aantal comfortzones 5
Tijk afritsbaar Ja
Tijk wasbaar Ja op 60° wasbaar
Anti-allergisch De breeze tijk is vrij van wol. De nature tijk bevat wol. De comfortlaag is verkrijgbaar met Visco Activ in plaats van Vita Talalay Origins® latex
Ventilatie Zeer goed
Handvatten Ja
Maximale belasting Belastbaar tot 140 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar productgarantie en 90 dagen omruilgarantie op de matrashardheid
Product USP 1 Hoogte: 24 cm
Product USP 2 Comfortlaag: Vita Talalay Origins® duurzame natuurlatex
Product USP 3 Zones: 5 comfortzones

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.