Auping Prestige Natuur Kussen

Auping
€ 149,00
Dit anatomisch gevormde hoofdkussen is gevuld met ganzendons wat zorgt voor een uiterst comfortabel ligcomfort. In de tijk zit Tencel verwerkt. Tencel is een natuurlijk materiaal wat zorgt voor superieure vochtafvoer.
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Auping
Aantal:
Product: Auping Prestige Natuur Kussen are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Prestige Natuur Kussen was added to cart.
Auping Prestige Natuur Kussen

Het Auping Prestige Natuur kussen is een luchtig ergonomisch hoofdkussen dat gevuld is met ganzendons. Het hoofdkussen blijft de gehele nacht droog aanvoelen vanwege de uitstekende ventilatie.
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Materiaal 90% Ganzendons / 10% Ganzenveren
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen
Tijk wasbaar Ja

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.