Auping Prestige Latex Kussen

Auping
€ 139,00
Dit anatomisch gevormde hoofdkussen is gevuld met ventilerend Latex. Het Prestige latex kussen is ideaal voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt. Voornamelijk geschikt voor mensen die op hun rug of zij slapen. Dit kussen is beschikbaar in 2 hardheden soft en medium en beschikbaar in de hoogtes 10cm, 12cm en 14cm.
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Auping
Aantal:
Product: Auping Prestige Latex Kussen are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Prestige Latex Kussen was added to cart.
Auping Prestige Latex Kussen

Een Auping latex hoofdkussen is vormvast en biedt daardoor een maximale ondersteuning. Latex zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling wat bijdraagt aan een goed ligcomfort. De vulling van het Auping Prestige Latex hoofdkussen bestaat uit 50% natuurlatex en 50% synthetische latex. De latex is geperforeerd wat ervoor zorgt dat het kussen nog beter ventileert.
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Materiaal 50% Natuurlatex / 50% Synthetische latex
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen
Tijk wasbaar Ja

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.