Auping Percale Hoeslaken

Auping
€ 43,50

Dit 100% katoenen hoeslaken wordt gemaakt van fijne voorgekrompen en gekamde percale-katoen. De elastiek rondom en de stretch van de stof zorgen ervoor dat dit hoeslaken perfect past om uw nieuwe Auping matras.

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Auping
Product: Auping Percale Hoeslaken are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Percale Hoeslaken was added to cart.

Auping Percale Hoeslaken

Dit 100% katoenen hoeslaken wordt gemaakt van fijne voorgekrompen en gekamde percale-katoen. De elastiek rondom en de stretch van de stof zorgen ervoor dat dit hoeslaken perfect past om uw nieuwe Auping matras.

Geschikt voor Matrassen
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Materiaal Percale
Product USP 1 Hoogwaardig 100% katoenen hoeslaken
Product USP 2 Geschikt voor matrassen tot 30 cm
Product USP 3 Verkrijgbaar in 3 mooie kleuren

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.