Auping Original Straight Hoofdbord

Auping
€ 500,00

Maak uw Original bedset compleet met een hoofdbord in de kleur en hoogte van uw keuze.

Levertijd: 6-8 weken
Auping
Product: Auping Original Straight Hoofdbord are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Original Straight Hoofdbord was added to cart.

Auping Original Straight Hoofdbord

Het Auping Original hoofdbord is verkrijgbaar in een lage en een hoge variant. De lage variant heeft een hoogte van 85 cm hoog. De hoge variant is, vanaf de grond gemeten, 95 cm hoog. Maak uw Original bedset compleet met dit strakke en moderne hoofdbord van Auping. Kies een van de frisse lakkleuren die het beste past bij uw interieur. Het hoofdbord is gemakkelijk te monteren aan uw Auping Original bed door middel van hoofdbordsteunen. Deze steunen worden standaard meegeleverd.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Montage Gratis montage
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.