Auping Original Boxspringbodem 2-Motorig

Auping
€ 1.745,00
of € 57,97 per maand

Let op geld lenen kost geld. Met SprayPay - Gespreid betalen kun je jouw bestelling in 12, 18, 24, 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen ? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €10.000,-.

Eerder of extra aflossen is altijd 100% boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd voor een vast maandbedrag. De eerste termijn wordt afgeschreven na 30 dagen.

Wie kiest voor de Auping Original Boxspring kiest voor Auping perfectie. De Auping perfectie zit in het unieke, door Auping ontwikkelde Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS®) waarbij verschillende materialen van de boxspring en matras zorgen voor een optimaal samenstel. Het AVS® systeem voorziet hiermee in maximale ventilatie en perfecte ondersteuning.

Levertijd: 6-8 weken
Auping
Product: Auping Original Boxspringbodem 2-Motorig are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Original Boxspringbodem 2-Motorig was added to cart.

Auping Original Boxspringbodem 2-Motorig

Deze auping boxspring zorgt voor extra comfort en stabiliteit, het kenmerkende boxspring gevoel. De Auping Original boxspring ventileert zoals elke Auping boxspring uitstekend. Dit komt door de bodem die opgebouwd is op een 80% open spiraalbodem voorzien van pocketveren en ventilerende 3D materialen. Bij de Auping Original Boxspringbodem 2-Motorig kunt u het rug- en voetgedeelte verstellen. Hierbij ontstaat een knieknik.

Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Boxspring bediening RF bediening
Boxspring frame Metalen frame
Boxspring hoogte 22 cm
Boxspring kern Vlakke AVS® Spiraalbodem + Pocketvering
Boxspring verstelbaarheid Optioneel: 1, 2 of 3- Motorig verstelbaar
Garantie 5 jaar
Lighoogte Afhankelijk van matras keus
Montage Gratis montage
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Potenset Standaard kunststof potenset
Product USP 2 Combineerbaar met alle soorten (gestoffeerde) matrassen
Product USP 3 Duurzaam en handgemaakt in Deventer
Product USP 1 Elektrisch verstelbaar rug- en voetgedeelte

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.