Auping Match Wood Bed
Auping
€ 1.015,00

Design betekent voor Auping dat er met aandacht en oog voor detail aan een product is gewerkt. Dat ziet u ook terug bij de Match waar een perfecte balans gevonden is tussen comfort, eigenheid en tijdloos design.


Levertijd: 6 - 8 weken
Auping
Product: Auping Match Wood Bed are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Match Wood Bed was added to cart.

Auping Match Wood Bed

Met aandacht en oog voor detail is er aan het Auping Match Aluminium bed gewerkt. Dat ziet u precies terug bij de Auping Match waar een goede balans gevonden is tussen comfort, eigenheid en tijdloos design. Op zoek naar een rechte vorm? Kies dan voor de houten omranding. Past een rondere vorm beter bij u en uw slaapkamer, ga dan voor de aluminium omranding. Zo is er altijd een uitvoering die perfect bij u past. Combineer dit bed met de spiraalbodems en matrassen van Auping en u bent verzekerd van optimaal slaapcomfort. Klaar voor een energieke dag.


Waarom kiezen voor een Auping Match Wood Bed?

 • Kies voor uw persoonlijke stijl
 • Frame en hoofdbord in 12 kleuren
 • Liggevoel ergonomisch afgestemd op uw wensen
 • Verstelbaar voor ultiem comfort
Bodem Exclusief
Materiaal 14- Laags Beukenhout
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar na registratie 5 jaar
Product USP 1 Combineerbaar met Auping (gestoffeerde) matrassen en toppers
Product USP 2 Elektrisch verstelbare spiraalbodem optioneel
Product USP 3 Frame in 10 kleuren

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.