Auping Evolve Matrassen 90x210 cm Showroom Sale (set 2.st) -35%
Auping
€ 2.340,00 € 1.499,00

 Hoogte: 22 cm
 Comfortlaag: Innovatief 3D gebreid polyester
 Zones: 3 comfortzones

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Auping
Aantal:
Product: Auping Evolve Matrassen 90x210 cm Showroom Sale (set 2.st) -35% are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Evolve Matrassen 90x210 cm Showroom Sale (set 2.st) -35% was added to cart.

Auping Evolve Matrassen 90x210 cm Showroom Sale (set 2.st) -35%

De Auping Evolve matras is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Het matras is niet alleen goed voor het milieu maar ook heel goed voor uw nachtrust. In dit matras worden namelijk innovatieve materialen gebruikt die het matras lekker zacht en goed ventilerend maken. 

De Auping Evolve matras is gemaakt van slechts twee materialen; staal en polyester. Daarom is dit circulaire matras anders dan het huidige matrassenassortiment. Door gedegen onderzoek en nieuw inzicht, heeft Auping de opbouw en zonering van het matras opnieuw bekeken. Dit matras is opgebouwd uit 3 zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd. Elke zone ondersteunt ieder specifiek lichaamsdeel; de schouders, taille en heupen. De schouderzone is zacht uitgevoerd, de taille zone is wat harder en de heupzones kenmerkt zich als zachter. 

Dat maakt Auping Evolve uitermate geschikt voor mensen waarbij de taille smaller is dan de heupen.


SHOWROOM SALE -35% VAN €2340 NU VOOR €1499


Auping Evolve Matrassen 90x210 cm Showroom Sale (set 2.st) -35%
Maat: 90x210

Hardheid: Soft + Medium

Aantal comfortzones 5
Tijk afritsbaar Ja
Tijk wasbaar Ja op 60° wasbaar
Ventilatie Goed
Handvatten Ja
Maximale belasting Belastbaar tot 140 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar
Product USP 1 Showroom modellen van enkele maanden oud
Product USP 2 Hoge korting i.v.m opruiming
Product USP 3 Snel leverbaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.