Auping Embrasse Hocker

Auping
€ 395,00

Kleed uw slaapkamer in stijl aan met de Embrasse hocker. Comfortabele hocker in vierkante (40x40 cm) of rechthoekige (80x40 cm) uitvoering met afneembare hoes en houten Carré poten. 

Levertijd: 6-8 weken
Auping
Aantal:
Product: Auping Embrasse Hocker are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Embrasse Hocker was added to cart.

Auping Embrasse Hocker

Kleed uw slaapkamer in stijl aan met de Embrasse hocker. Comfortabele hocker in vierkante (40x40 cm) of rechthoekige (80x40 cm) uitvoering met afneembare hoes en houten Carré poten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen bijpassend bij uw Auping boxspring of bedmodel.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.