Auping Deluxe Topper 200x210 Showroom Sale -50%
Auping
€ 915,00 € 457,50

Auping Deluxe Topper 200x210 Showroom Sale -50%

Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Auping
Aantal:
Product: Auping Deluxe Topper 200x210 Showroom Sale -50% are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Deluxe Topper 200x210 Showroom Sale -50% was added to cart.

Auping Deluxe Topper 200x210 Showroom Sale -50%

De kern van de Comfort Deluxe topmatras bestaat uit latex perfo, wat zorgt voor een heerlijk zacht comfort en veerkracht. De tijk van de topper is afneembaar en wasbaar. De toplaag is gemaakt van Cirrus, een 100% vochtregulerende vezel. Het leidt het vocht weg van het lichaam en is optimaal ademend. 
Het verzekert warme, droge omstandigheden voor een comfortabele slaap en in combinatie met de tijk zorgt dit voor een zacht gevoel.


PRIJS NU VAN 915,00 VOOR 457,50


Eigenschappen:
Auping Deluxe Topper
Maat: 200x210
Tijk: niet afritsbaar, niet wasbaar

Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar
Tijk wasbaar Ja
Topper hoogte 12 cm

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.