Auping Deluxe Synthetisch Kussen

Auping
€ 69,00
Dit met holle vezelbolletjes gevulde hoofdkussen is vooral ideaal voor mensen die hun kussen regelmatig zelf willen wassen. De vormstabiele vezelbolletjes zijn anti-huisstofmijt, antibacterieel en schimmelwerend. Afmeting: 60 x 70 cm
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Auping
Aantal:
Product: Auping Deluxe Synthetisch Kussen are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Deluxe Synthetisch Kussen was added to cart.

Auping Deluxe Synthetisch Kussen

Een synthetisch hoofdkussen is gemakkelijk te vormen en wasbaar in de machine. Bovendien kun je dankzij de vultuit, subtiel weggewerkt achter de rits, de hoogte van het kussen gemakkelijk zelf regelen. De vulling van het Auping Deluxe Synthetisch hoofdkussen bestaat uit veerkrachtige Comforel® Soft® holle vezelbolletjes die garant staan voor optimaal slaapcomfort. Dit hoofdkussen is ideaal voor mensen met allergieën: ze zijn antibacterieel, antischimmel en anti-huisstofmijt.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Materiaal 100% Comforel® Soft® vezelbolletjes
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen
Tijk wasbaar Ja

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.