Auping Cresto Matras

Auping
€ 1.095,00

Hoogte: 20 cm
Comfortlaag: Latex Pura
Zones: 5 comfortzones 
De matras waar Team Sunweb op vertrouwt

Levertijd: 2 - 3 weken
Auping
Product: Auping Cresto Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Cresto Matras was added to cart.

Auping Cresto Matras

De Auping Cresto matras is het Auping matras uit de middenklasse. Dit matras heeft een zachte en flexibele schouderzone, waardoor de schouderpartij beter kan wegzakken in het matras en minder druk op de schouder ervaart. Door het gebruik van een Latex Pura comfortlaag, voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. 

Het Auping Cresto matras is voorzien van honderden DPPS veertjes, afzonderlijk verpakt in hoesjes (pockets). Deze pockets kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen, en daardoor zeer geschikt voor een verstelbare bodem, zoals een lattenbodem, spiraalbodem en elektrische boxspring. De latex Pura comfortlaag in combinatie met het 3D breisel zorgt voor een zeer duurzaam en goed ventilerend matras.

Het Auping Cresto matras is voorzien van 5 comfort-zones, met soepele schouderzone. Wat het Auping Cresto matras uniek maakt is dat u de matras niet hoeft te keren. U kunt kiezen uit 4 hardheden, soepel, medium ,stevig en extra stevig.

De hoes is afritsbaar en naar keuze in een warm of in een cool uitvoering leverbaar. Als u een anti-allergische hoes wilt dan kiest u voor de cool uitvoering. Het is ook mogelijk om 2 hardheden in 1 groot matras te bestellen.

Waarom kiezen voor een Auping Cresto Matras

 • Flexibele en zachte schouderzone
 • 5 Comfortzones
 • Latex Pura Comfortlaag voor een uitstekende ventilatie
 • Afritsbare wasbare tijk
 • 5 jaar garantie
Matras hardheid Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg) of Extra Firm (boven de 100 kg)
Matras kern 5 zones met 12 cm hoge DPPS pocketveren plus drukverdeler van 1cm 3D-breisel met flexibele schouderzone.
Matras afdeklaag Latex Pura comfortlaag
Aantal comfortzones 5
Tijk afritsbaar Ja
Tijk wasbaar Ja op 60° wasbaar
Anti-allergisch De Breeze tijk (meest gekozen) is wasbaar tot en met 60 graden. De Nature tijk is chemisch reinigbaar
Ventilatie Zeer goed
Handvatten Ja
Maximale belasting Belastbaar tot 140 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar productgarantie en 90 dagen omruilgarantie op de matrashardheid
Product USP 1 Hoogte: 20 cm
Product USP 2 Comfortlaag: Latex Pura
Product USP 3 Zones: 5 comfortzones

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.