Auping Comfort Natuur 4 Seasons Dekbed
Auping
€ 349,00
Dit dekbed gevuld met Nederlands eendendons is heerlijk licht en luchtig. Het Auping Comfort Natuur dekbed heeft blokvormige stiksels en een enkele bies.
1 - 5 werkdagen
Auping
Aantal:
Product: Auping Comfort Natuur 4 Seasons Dekbed are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Comfort Natuur 4 Seasons Dekbed was added to cart.

Auping Comfort Natuur 4 Seasons Dekbed

Dit heerlijke 100% eenden donzen dekbed is perfect afgestemd op ons klimaat. De lichaamstemperatuur is van belang voor een goede nachtrust. Dit Auping dekbed biedt een perfecte balans tussen warm en koud. Het Auping Comfort Natuur dekbed is afgestemd op ons klimaat en voor veel mensen de beste keuze. Het dekbed bestaat uit twee delen en is cassette gestikt en is voorzien van een enkele bies.
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.