Auping Cloud Natuurlatex Kussen

Auping
€ 149,00

Vormvast kussen voor optimale ondersteuning.
 Duurzaam natuurlatex voor koel gevoel.
 Geschikt voor zij-, rug- en buikslapers.

 

Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Auping
Aantal:
Product: Auping Cloud Natuurlatex Kussen are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Cloud Natuurlatex Kussen was added to cart.

Auping Cloud Natuurlatex Kussen

Het Auping Cloud kussen is gemaakt van natuurlatex. Latex is van nature veerkrachtig en flexibel, waardoor het een goede ondersteuning biedt. Dit materiaal zorgt er ook voor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor u nog comfortabeler ligt. Bovendien behoudt een latex hoofdkussen altijd zijn vorm.

En dit kussen ademt ’s nachts met u mee: door ademende openingen in het natuurlatex ventileert dit kussen extra goed. De speciale schoudercontour in het hoofdkussen, sluit heel mooi aan op uw lichaam.

Heeft u last van een huisstofmijtallergie of vind u het prettig om de hoes van het kussen regelmatig te wassen? Dan heeft Auping Cloud een perfecte oplossing. De afneembare hoes is makkelijk te wassen en is zo droog.

Auping Cloud is verkrijgbaar in 4 hoogtes. Kies de hoogte die past bij uw matras én uw slaaphouding, voor de juiste ondersteuning van de nek. Dit kussen is geschikt voor zowel buik-, zij- en rugslapers. Bent u een buikslaper? Dan is de 8 cm hoge Auping Cloud uw kussen.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen
Tijk wasbaar Ja
Product USP 2 Duurzaam natuurlatex voor koel gevoel
Product USP 1 Vormvast kussen voor optimale ondersteuning
Product USP 3 Geschikt voor zij-, rug- en buikslapers

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.