Auping Auronde 1500 Bed

Auping
€ 1.195,00

De Auping Auronde is een echte design klassieker waar je lang plezier van zult hebben. Dit bedmodel is in 1973 ontworpen door designer Frans de la Haye en verfraait nog steeds vele slaapkamers. Het tijdloze design met zijn herkenbare ‘oog’ en ronde vormen blijft altijd mooi in zijn natuurlijke uitstraling en eenvoud. Door de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten is dit bed nog altijd actueel. Gecombineerd met een Auping bedbodem en matras ben je verzekerd van uitstekend slaapcomfort.

Levertijd: 3 - 4 weken
Auping
Product: Auping Auronde 1500 Bed are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Auronde 1500 Bed was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

Auping Auronde 1500 Bed

Het Auping Auronde 1500 bed is het middelhoge bed uit de Auronde-serie. Het bed is gemaakt van massief gelaagd beukenhout. Het bed is leverbaar met diverse accessoires en uitbreidingen. De Auronde vormt de perfecte combinatie met een Auping spiraalbodem en Auping matras. Hoogte: 41,5 cm.

Deze Auping Auronde is de eigentijdse klassieker die synoniem staat voor duurzame kwaliteit en tijdloos design. De unieke vorm waar in 1973 het succesverhaal mee begon dankzij de ontwerper Frans de la Haye. En door nieuwe toepassingen op het gebied van kwaliteit en comfort, is de Auronde nog steeds het meest succesvolle model van Auping.

Bijzonder lang genieten van de authentieke Auronde De Auronde heeft niet alleen een tijdloos design, maar ook een buitengewoon lange technische levensduur. Zo zijn de omranding en herkenbare poten gemaakt van hoogwaardig 14-laags beukenhout. En om je te verzekeren van de Auping kwaliteit, is het bed voor een groot deel met de hand vervaardigd. Hierdoor is de stijlvolle Auronde uiterst duurzaam en kun je bijzonder lang genieten van dit prachtige bed.

Stel jouw eigen Auronde bed samen met onze configurator

De Auronde is op alle mogelijke manieren aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit fraaie beits-, vollak- en hoogglanskleuren en drie verschillende hoogtes: 34,5 cm (Auronde 1000), 41,5 cm (Auronde 1500) en 48 cm (Auronde 2000). En dankzij diverse functionele en stijlvolle accessoires creëer je in een handomdraai jouw eigen Auronde.

De Auronde met Auping spiraalbodem en matras

Met een Auping spiraalbodem en matras, die beide zijn voorzien van het onovertroffen AVS concept, maak je jouw Auronde bed pas echt compleet. Dit unieke concept van Auping zorgt ervoor dat je comfortabel slaapt, ’s nachts moeiteloos draait en ’s-ochtends weer uitgerust en fris wakker wordt. Maak jouw bed dus compleet met een Auping spiraalbodem en matras en je bent verzekerd van een heerlijke nachtrust.

De eigentijdse klassieker en zijn stilistische levensduur

Volgens de ontwerper Frans de la Haye, dient “de stilistische levensduur van een bed op zijn minst overeen te komen met zijn technische leven”. Met die gedachte is het eigentijdse design van de Auping Auronde ontworpen. En met succes! Op de plek waar de eerste Auronde in 1973 werd geïntroduceerd, vandaag de dag nog steeds het hoofdkantoor van Auping in Deventer, werd het miljoenste exemplaar in 2008 door de bekende ontwerper gesigneerd en overhandigd aan de gelukkige kopers.

Stijlvol én functioneel

Hoe functioneel de Auronde ook is, op de eerste plaats wilde De la Haye het bed presenteren als meubelstuk die het thuisgevoel vertegenwoordigd. Hier heeft de Auronde dan ook zijn unieke en herkenbare uitstraling aan te danken. Een uitstraling, die perfect past bij iedere tijdsgeest en bewijst dat esthetiek en functionaliteit zeer goed samen gaan.

In alle rust slapen door de tijdloze uitstraling

Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijdse design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auronde een verrijking voor menig slaapkamer.

Ongekend populair dankzij de unieke vorm

De Auronde heeft zijn succes te danken aan de unieke vorm. Volgens Frans de la Haye laat de vorm geen veranderingen toe en blijft het design altijd één beeld. Dit beeld verfraait al decennia lang menig slaapkamer. Met deze Auronde haal je dus een échte eigentijdse klassieker in huis waar je lang plezier van zult hebben.

Waarom kiezen voor een Auping Auronde 1500 Bed?

 • Design klassieker
 • Ontworpen door Frans de la Haye
 • Cradle to Cradle gecertificeerd
 • Liggevoel ergonomisch afgestemd op jouw wensen
 • Verstelbaar voor extra comfort
Materiaal 14- Laags Beukenhout
Onderhoud Afnemen met een vochtig doekje
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Product USP 1 Combineerbaar met Auping (gestoffeerde) matrassen en toppers
Product USP 2 Elektrisch verstelbare spiraalbodem optioneel
Product USP 3 Oersterk beukenhout in 16 kleuren

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard ( Maestro, Mastercard, Visa, American Express)
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na je aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.